Call Us : (+382) 20 648 145

Projektovanje Sistema tehničke zaštite

Naše preduzeće se u saradnji sa partnerima bavi i projektovanjem i izvođenjem električnih instalacija.
Možemo se pohvaliti velikim brojem Idejnih i Glavnih projekata kao i Projektima izvedenog stanja na objektima različitih tipova i namjene. Za svaki objekat vršimo projektovanje i izvođenje kompletnih spoljnih i unutrašnjih instalacija.
Pri preduzimanju projekta primjenjujemo sve zakone, standarde, propise i preporuke koje su izdale nadležne državne i stručne službe, koristeći uz to najnovije stručne programe i opremu. U dugogodišnjem radu imali smo privilegiju da steknemo niz stručnih saradnika kada su u pitanju renomirani proizvođači, distributeri domaće i strane opreme i materijala. Njima dugujemo posebnu zahvalnost za ažurnost u traženju najkvalitetnijeg rješenja za svaki dio projekta.
Na projektovanju su angažovane naše kolege i stručni saradnici prepoznati kao vrhunski profesionalci u svom poslu.

Tehnička zaštita

Među ponuđenim, u našem širokom dijapazonu usluga nalaze se takođe: ugradnja sistema interfona, video interfona, ozvučenja, IT mreže.
Poseban akcenat dajemo osnovnim segmentima tehničke zaštite i u skladu sa tim ističemo instalaciju, održavanje i daljinsko praćenje u našem MONITORING CENTRU.
Monitoring centar je opremljen najsavremenijim tehničkim sredstvima pomoću kojih, u slučaju incidentnih situacija, kao što su provale, povrede prostora, požari ili aktiviranje panik alarma, omogućava dežurnim zaštitarima i dispečerima brzu obradu signala i reakciju u vidu upućivanja mobilne patrole na ugroženi objekat, obavještavanje korisnika, policije i ostalih dežurnih službi, ukoliko je to potrebno.
Posjedujemo sve potrebne licence, kao i sertifikate koji su potrebni za ugradnju sistema tehničke zaštite.

Video nadzor digitalni i IP

SAMSUNG, SONY, DAHUA, HIKVISION, VIDEOSEC..

Protivprovalni sistem

PARADOX, DSC

Protivpožarnog sistema

LST, WIZMART; GLOBE

Sistema kontrole pristupa

CDVI, SOCA, SOYAl, ZKTECO, SAMSUNG