Call Us : (+382) 20 648 145

Transport novca i dragocjenosti

Kada je u pitanju transport novca i dragocjenosti posebno vodimo računa o sigurnosti i očuvanju privatnosti klijenata. Upravo zato, kreirali smo poseban tim, koji je i adekvatno obučen i opremljen za pružanje ovakvog tipa usluge.
Respect Security pruža usluge transporta novca i dragocjenosti. Raspolažemo sa više desetina blindiranih vozila prilagođenim potrebama dobro obučenog i opremljenog kadra, u cilju bezbjednog i osiguranog transporta i pratećih procesa.
Poseban osvrt je na zaposlene koji obavljaju ove djelatnosti - prošli su posebnu selekciju, ispunjavaju sve profesionalne uslove uz poštovanje svih etičkih i kodeksa rada. Takođe su obučeni za vožnju u kritičnim situacijama i rukovanje dugim i kratkim vatrenim oružjem.

Fizička zaštita

Našu kompaniju predstavljamo kao visoko specijalizovanu u pružanju širokog spektra usluga iz oblasti zaštite lica i imovine na teritoriji Crne Gore. Unaprijed ustanovljene procedure rada u skladu sa zahtjevima i potrebama korisnika su mehanizam funkcionisanja našeg fizičkog obezbjeđenja. U sklopu fizičke zaštite djeluje i patrolna služba koja vrši obilazak objekata više puta u toku 24h, za razliku od standardnog angažovanja zaštitara.
Za svaki od objekata je unaprijed definisan redoslijed obilazaka u različitim vremenskim periodima, pritom ne dozvoljavajući uspostavljanje šablona koji bi olakšao potencijalni napad na isti. Ovaj način rada predstavlja preventivno djelovanje i najefikasnije je kada se poveže sa monitoring centrom, odnosno tehničkom zaštitom.

Obezbjeđenje lica i objekata
Obezbjeđenje javnih okupljanja i kulturno-sportskih dešavanja
Transport novca i dragocjenosti
Konsultantske usluge iz domena privatne bezbjednosti