Call Us : (+382) 20 648 145

Izvođenje Sistema tehničke zaštite

Tehnička zaštita predstavlja skup radnji kojima se neposredno ili posredno štite ljudi i njihova imovina, a izvodi se tehničkim sredstvima, uređajima i sistemima tehničke zaštite. Primarna namjena ovih sredstava je sprječavanje protivpravnih radnji usmjerenih ka štićenim licima ili imovini.
Bavljenje poslovima tehničke zaštite je regulisano Zakonom o privatnom obezbjeđenju, tako da pravna lica i preduzetnici mogu vršiti poslove tehničke zaštite jedino ukoliko imaju licencu izdatu od strane Ministarstva – (Molimo Vas da nam date informaciju koje Ministarstvo izdaje dozvolu).
Respect Security je preduzeće prepoznatljivo po izvođenju sigurnosnih sistema za detekciju i zaštitu od provala, požara, kontrole pristupa, sistema za video nadzor, kao i sigurnosnih sistema za hotele, zvučne i svjetlosne signalizacije, perimetrijske zaštite i radio komunikacija.

Tehnička zaštita

Među ponuđenim, u našem širokom dijapazonu usluga nalaze se takođe: ugradnja sistema interfona, video interfona, ozvučenja, IT mreže.
Poseban akcenat dajemo osnovnim segmentima tehničke zaštite i u skladu sa tim ističemo instalaciju, održavanje i daljinsko praćenje u našem MONITORING CENTRU.
Monitoring centar je opremljen najsavremenijim tehničkim sredstvima pomoću kojih, u slučaju incidentnih situacija, kao što su provale, povrede prostora, požari ili aktiviranje panik alarma, omogućava dežurnim zaštitarima i dispečerima brzu obradu signala i reakciju u vidu upućivanja mobilne patrole na ugroženi objekat, obavještavanje korisnika, policije i ostalih dežurnih službi, ukoliko je to potrebno.
Posjedujemo sve potrebne licence, kao i sertifikate koji su potrebni za ugradnju sistema tehničke zaštite.

Video nadzor digitalni i IP

SAMSUNG, SONY, DAHUA, HIKVISION, VIDEOSEC..

Protivprovalni sistem

PARADOX, DSC

Protivpožarnog sistema

LST, WIZMART; GLOBE

Sistema kontrole pristupa

CDVI, SOCA, SOYAl, ZKTECO, SAMSUNG