Call Us : (+382) 20 648 145

Obezbjeđenje javnih okupljanja i kulturno-sportskih dešavanja

Obezbjeđivanje javnih okupljanja i kulturno-sportskih dešavanja je takođe jedna od usluga koju obavljamo i nudimo našim klijentima. Kada govorimo o ovakvom tipu obezbjeđenja, izuzetno je važno preventivno djelovanje, kako bi se mogla napraviti pretpostavka krizne situacije, sve sa ciljem pravovremenog djelovanja naših službenika obezbjeđenja, u slučaju pojave iste.
Ono što naše zaposlene izdvaja u odnosu na ostale jeste posvećenost na poslu, predan rad, posebna tehnička opremljenost na terenu, kao i kvalitet pružene usluge, što potvrđuju naše već realizovane saradnje.

Fizička zaštita

Našu kompaniju predstavljamo kao visoko specijalizovanu u pružanju širokog spektra usluga iz oblasti zaštite lica i imovine na teritoriji Crne Gore. Unaprijed ustanovljene procedure rada u skladu sa zahtjevima i potrebama korisnika su mehanizam funkcionisanja našeg fizičkog obezbjeđenja. U sklopu fizičke zaštite djeluje i patrolna služba koja vrši obilazak objekata više puta u toku 24h, za razliku od standardnog angažovanja zaštitara.
Za svaki od objekata je unaprijed definisan redoslijed obilazaka u različitim vremenskim periodima, pritom ne dozvoljavajući uspostavljanje šablona koji bi olakšao potencijalni napad na isti. Ovaj način rada predstavlja preventivno djelovanje i najefikasnije je kada se poveže sa monitoring centrom, odnosno tehničkom zaštitom.

Obezbjeđenje lica i objekata
Obezbjeđenje javnih okupljanja i kulturno-sportskih dešavanja
Transport novca i dragocjenosti
Konsultantske usluge iz domena privatne bezbjednosti