Call Us : (+382) 20 648 145

VIP servis

Naši službenici su profesionalno obučeni i specijalizovani za poslove obezbjeđenja i zaštitu lica i objekata. Ovakav način obezbjeđenja organizujemo u skladu sa svjetskim standardima, posebno vodeći računa da sačuvamo privatnost naših klijenata.

Tjelohraniteljske usluge

Osnovna pretpostavka normalnog života, budućnosti i sveopšteg prosperiteta je bezbjednost u svakom trenutku.

Za Vašu sigurnost fizički će se pobrinuti tjelohranitelji. Kao još vidova fizičke zaštite navodimo i pancirne prsluke i obezbjeđenje objekata. Naravno, unaprijeđenim informacijama, ažurnim praćenjem i procjenom rizika, bezbjednosnim procjenama, projektima i predlozima promjena uobičajnih šablona ponašanja doprinosimo očuvanju Vaše bezbjednosti.

Ukoliko postoji realna ugroženost, potpuno je opravdano investirati u cilju zaštite Vas samih, Vaše porodice, prijatelja i saradnika. Naš tim je sastavljen od renomiranih stručnjaka koji posjeduju potrebna znanja i vještine i spremni su da svaki rizik svedu na minimum, a Vama pruže kvalitetnu uslugu.

Obezbjeđenje se može angažovati sa i bez blindiranih automobila najviših bezbjednosnih nivoa.

Oko svih detalja ponude nas možete kontaktirati, potpuno sigurni u neprikosnovenu diskreciju i profesionalizam.

Dozvolite da Vam pokažemo zašto se izdvajamo od ostalih i dokažemo neprikosnovenost u uslugama  bezbjednosti.

3 godine iskustva

Našim dosadašnjim klijentima smo zahvalni na pruženoj prilici i ukazanom povjerenju. Proteklih godina imali smo priliku da se usavršavamo, obogaćujemo ponudu usluga, stičemo nova znanja kad su u pitanju tehnike očuvanja Vaše bezbjednosti, rastemo profesionalno uz to opravdavajući stečeni imidž neprikosnovenosti u uslugama bezbjednosti.

100% zadovoljnih klijenata

Zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka. Kvalitet usluge, diskrecija i profesionalnost renomiranih stručnjaka su razlog zbog kojeg nam ukazujete povjerenje.

24/7 dostupnost

Zalažući se za mir uz očuvanje Vaše bezbjednosti, ističemo da su usluge naše kompanije dostupne 24/7, što znači da nam se možete obratiti u bilo koje doba dana. Vaša sigurnost u svakom trenutku je osnova našeg uspješnog poslovanja.

VIP transfer

U okviru VIP servisa nudimo i mogućnost posebno privilegovanog transporta na dogovorenim lokacijama, sa posebnim naglaskom na privatnost klijenta.